pedagogerian

För förskolor

Pedagogerian är en plats dit du som arbetar inom förskolan kan komma för att få utbildning, stöd och inspiration. Kanske hittar du något som intresserar dig bland vårt utbud av föreläsningar, workshops och kurser. Eller också bokar du in dig och dina kollegor på ett studiebesök där ni får guidning bland våra mötesplatser som är iordningställda för barn och med utgångspunkt i förskolans läroplan. Ni kan också boka in er för att ha ert APT eller era utvecklingsdagar i Pedagogerians lokaler. Hör av dig till mail@pedagogerian.se

På gång i oktober:

9 oktober kommer specialpedagog Kristina Lundmark från Språk & Lärande och håller en föreläsning om högläsningens betydelse och kraft att förändra livet för barnen. Anmälan görs till sprakochlarande@gmail.com. Läs mer under fliken ”Besök oss” här på vår hemsida eller i Språk & Lärandes sociala medier. Du kan anmäla dig via din arbetsplats eller som privatperson.

19 oktober drar vi igång Öppen Pedagogeria vilket innebär att Pedagogerian håller öppet vid ett par tillfällen per vecka för dig som vill komma på spontant besök för att kika runt och utforska, med eller utan barn. Håll utkik här och i våra sociala medier för att få veta från vecka till vecka när Pedagogerian är öppen. Ett besök utan barn kostar 250:-/tim och ett besök med barn (0-3 år) kostar +50:-/tim och barn.